I det tiden er i ferd med å renne ut, leter redningsabeidere og dykkere fortsatt etter 437 personer som er savnet etter elvecruise skipet “Eastern Star” gikk rundt i Yangtze elven i Kina. Tirsdag kveld blir det opplyst at 14 personer har overlevd, mens fem personer er bekreftet omkommet.

I en desperat kamp mot klokka fortsetter redningsarbeidet søket i et håp om fortsatt å finne overlevende.

Cruiseskipet “Eastern Star” gikk rundt mandag kveld, etter det skal ha blitt truffet av en syklon, da skipet var på vei fra Nanjing til den sørvestlige byen Chongquing

Fem personer er så langt bekreftet omkommet, deriblant en av turguidene som var ombord, men fortsatt er 437 personer savnet. Og håpet er nå at flere overlevende skal befinne seg inne i skipet.

14 personer er så langt reddet, deriblant en 65 år gammel dame, som ble funnet etter å ha oppholdt seg 15 timer inne i skipet, og ble reddet ut da dykkere fikk hjelpt henne ut, melder nyhetsbyrået AP.

Flere forskere mener det fortsatt kan finnes flere overlevende inne i skipet, dersom de har funnet luftlommer hvor de kan oppholde seg, men tiden er i ferd med å renne ut. Dermed øker også frykten for at dette bli den største skipsulykken i Kina på 70 år.