Et passasjerfly med 20 passasjerer og 3 crewmedlemmer om bord er forsvunnet i et fjellområde i det sentrale Nepal natt til onsdag (norsk tid). Flyet en Twin Otter tilhørende Tara Air var på vei fra byen Pokhara til Jomsom som er et populært startsted for fjellturister.

Kun 10 minutter etter avgang fra flyplassen i Pokhara mistet luftrafikktjensten kontakt med flyet, den siste melding fra kapteinen var ifølge kathmandupost;
“see you again, good day”

To helikopter og letemannskaper er nå sendt ut til et område nær Myagdi`s Rupse, da naboer i området skal ha meldt om røyk fra en mulig brann, dette kan være krasjstedet.
Så langt har flyselskapet bekreftet at flyet er savnet, og at dette skal være et relativt nytt fly, innkjøpt i september 2015. Flyets identitet skal være 9H-AHH.

Kathmandupost har også publisert det som skal være passasjerlisten ... (ekstern lenke)

Alle ombord bekreftet omkommet ....

Sent onsdag ble flyet funnet lokalisert i området Myagadi i Nepal. Da letemannskaper lokaliserte flyet skal det fortsatt ha vært i brann. Den lokale politisjefen bekrefter ifølge Republica, at alle ombord er omkommet, og så langt har letemannskaper klart å bringe ut 17 av de omkomne fra flyet.

Så langt er det fortsatt uklart hva som var årsaken til ulykken.