Comfort Hotel Grand Central
Comfort Hotel Grand Central er best i Norge for forretningsreisende (bilde fra hotellets facebook-side)

Magasinet Business Destinations har kåret Oslo-hotellet Comfort Hotel Grand Central til Norges beste hotell for forretningsreisende i 2015.

-Da jeg fikk nyheten om at vi er Business Hotel of the Year, ble jeg så utrolig glad. Tenk å kunne fortelle det fantastiske crewet på Comfort Hotel Grand Central at arbeidet deres blir lagt merke til – ikke bare i Norge, men også internasjonalt! Ja, vi har god beliggenhet og flotte lokaler, men når alt kommer til alt er dette medarbeidernes fortjeneste, sier Robert Holan, hotelldirektør ved Comfort Hotel Grand Central i en pressemelding. 

Over to sider beskriver Business Destinations Oslo som et eksepsjonelt reisemål med fjell, sjø og mark rett utenfor det urbane miljøet i sentrum. Comfort Hotel Grand Central, som ligger i Østbanehallen på Oslo S, omtales som et godt utgangspunkt for å oppleve alt byen har å by på. Ved siden av beliggenhet trekker magasinet frem smilende betjening, miljøengasjement og unik romdesign som bakgrunn for utmerkelsen. 

Se bilder fra hotellet på deres facebook-side! 

-I Nordic Choice Hotels tilbyr vi ikke én standard hotellopplevelse. I stedet prøver vi å tilpasse atmosfære og fasiliteter etter det gjestene våre vil ha. Med Comfort Hotel Grand Central har vi forsøkt å lage et lekent og annerledes hotell som med sin beliggenhet passer forretningsreisende ekstra godt. Det er kjempehyggelig å få en slik bekreftelse på at vi har lykkes, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels. 

Business Destinations kårer hvert år de beste destinasjonene for forretningsreisende i ulike regioner. Magasinet gis ut kvartalsmessig og artikkelen om Oslo og Comfort Hotel Grand Central blir å se i utgaven som kommer i mai.