Som den første hotellkjeden i Norden, og et av de første landene utenfor USA, introduserer nå Nordic Choice Hotels den kontaktløse betalingsmetoden Apple Pay på sine hoteller. Kontaktløs betaling spås å revolusjonere befolkningens betalingsvaner. 

Nordic Choice Hotels er allerede godt i gang med implementeringsplanene for Apples nye betalingsløsning. Først ut er Comfort Hotel Xpress Central Station i Oslo. I løpet av året vil teknologien rulles ut på alle Nordic Choice-hotellene. Nordic Choice Hotels blir dermed den første hotellkjeden i Norden som kan tilby gjestene den kontaktløse betalingsmetoden.

- I alt vi gjør står gjesten i fokus. Vi undersøker deres behov og hvordan vi kan optimalisere gjesteopplevelsen hos Nordic Choice. Ved å implementere kontantløs betaling via Apple Pay vil vi gjøre oppholdet for gjesten enda bedre, fordi det er en enkel, sikker og rask betalingsmåte. Derfor går vi nå i gang med å tilpasse våre systemer slik at Apple Pay blir tilgjengelig på hotellene så fort som mulig, sier Oscar Edholm, CIO Nordic Choice Hotels i en melding.

Med tjenesten Apple Pay vil gjestene kunne bruke sin smarttelefon eller Apple Watch til å utføre betalingen. Tjenesten ble lansert i USA høsten 2014.