Foto: Torgeir Silseth (t.v.), administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, sammen med eier og styreleder Petter A. Stordalen (foto fra Nordic Choice Hotels).
Foto: Torgeir Silseth (t.v.), administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, sammen med eier og styreleder Petter A. Stordalen
(foto fra Nordic Choice Hotels).

– Gratis trådløst nettverk av god kvalitet, er, ved siden av vann i springen og en seng å sove i, det aller viktigste for våre gjester. Hos oss skal enhver gjest kunne koble seg på nett, med både mobil, data og lesebrett, uten at det går på bekostning av kvalitet. Et godt og gratis Wifi er en betydelig, men viktig investering i gjestetilfredshet, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels i en pressemelding.

Den internasjonale rapporten har testet flere enn 4000 hoteller, fordelt på de 50 største kjedene verden over. De har vurdert tilbudet, med utgangspunkt i nettkvaliteten, og om Wifi på rommet er gratis. 

Flere undersøkelser viser at nettopp gratis Internett på rommet er en av de viktigste faktorene for valg av hotell. Nordic Choice Hotels har de siste årene jobbet for å videreutvikle Wifi-tilbudet ytterligere. 

Blant annet kan samtlige Nordic Choice Club-medlemmer logge seg enkelt inn, via medlemskortet sitt. Og har du først logget deg inn én gang på et Nordic Choice-hotell, via medlemskortet, har du automatisk oppkobling til samtlige Nordic Choice-hoteller, i inntil tolv måneder. 

– Gratis Internett, av høy kvalitet, er en service og en selvfølge ved samtlige Nordic Choice-hoteller. Vi gleder oss over undersøkelsen, og feirer med kake til kvelds, sier administrerende direktør Torgeir Silseth i Nordic Choice Hotels. 

Topp 10 tilbydere av WiFi

Nordic Choice – 85/100 
Radisson Blu – 69/95 
Renaissance – 61/30 
Mercure – 60/84 
Ibis og ibis styles – 60/84 
Scandic Hotels – 58/100 
Inter-Continental – 56/42 
Econo Lodge – 55/86 
Four Points – 54/79 
Marriott Hotels & Resorts – 53/18